AcasaPermise de conducereExaminăriÎnmatriculăriRezervări on-lineNoutățiOrganigramăProgram cu publiculTipizateContact
Noutăți > Protocol de cooperare privind schimbul de informații

Protocol de cooperare privind schimbul de informații

3/6/2018
   Obiectul protocolului îl reprezintă cooperarea între instituţii publice, prin realizarea schimbului de informaţii prin mijloace electronice interoperabile sau alte canale de comunicare, în scopul corectei înregistrări în evidenţele fiscale locale şi ale Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a mijloacelor de transport înmatriculate sau supuse înmatriculării în România, precum şi a radierilor sau a transmiterii dreptului de proprietate.

   Descarcă de aici protocolul in format editabil.

   Descarcă de aici Ordinul comun si anexele.
 
     Având în vedere Ordinul comun al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice nr. 1069/28 iulie 2016, al Ministerului Finanțelor Publice nr. 1578/08 august 2016 și al Ministerului Afacerilor Interne nr. 114/22 iulie 2016, publicăm protocolul de colaborare în domeniul schimbului de informații în ceea ce privește bunurile de natura mijloacelor de transport cum ar fi autovehicule, autoturisme, sau alte vehicule înregistrate în Sistemul informatic de evidență a permiselor de conducere și a vehiculelor înmatriculate din aria de competență a Unităților Administrativ Teritoriale a județului Gorj,  consultare ce poate fi efectuată  prin intermediul aplicației web ”Dispecer 3”.
   Totodată vă aducem la cunoștință că acesta urmează a fi completat în 4 (patru) exemplare, iar după ce vor fi semnate vor fi înaintate instituției noastre pentru avizare.
   Aceste demersuri trebuie finalizate până la data de 20.05.2018, dată la care acesta va intra în vigoare.
    Telefon de contact după semnarea protocolului cadru de cooperare privind schimbul de informații în vederea instalării la sediul dumneavoastră a echipamentelor informatice de acces este 0253.212190, Serviciul de Telecomunicații Speciale, UM 0501 Tg-Jiu.
      
Latest newsRSS
Site map | Disclaimer
This web site uses Kentico CMS, the content management system for ASP.NET developers.