AcasaPermise de conducereExaminăriÎnmatriculăriRezervări on-lineNoutățiOrganigramăProgram cu publiculTipizateContact
Rezervări on-line

Rezervare on line servicii de înmatriculare definitivă sau provizorie, preschimbare permis de conducere, examinare probă teoretică în vederea obținerii permisului de conducere

    După efectuarea rezervării, aplicația nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia.
   Solicitanţii se vor prezenta la ghişeul pentru care s-a efectuat rezervarea la ora şi data solicitată, având asupra lor dosarul complet cu documente, cartea de identitate şi rezervarea listată.
   Rezervările pentru ziua curentă pot fi efectuate doar până la ora 08:00:00.


     Aplicația programări on line o găsiți aiciCâmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.         

     ATENȚIE !!! 

   Pentru înregistrarea dosarelor de examinare în vederea susținerii probei teoretice pentru obținerea permisului de conducere, candidații trebuie sa fie înscriși în sistemul informatic al A.R.R., numărul dosarului A.R.R. trebuie să fie valid și perioada de școlarizare trebuie să fie finalizată.

   Numele și prenumele vor fi completate fără diacritice!
   La completarea câmpului cu adresa de e-mail vă rugăm sa furnizați o adresă corectă.

   După efectuarea rezervării listați bonul de programare, iar dacă nu dispuneți  de imprimantă atunci notați data și ora prezentării la ghișeele serviciului nostru.
   
  
 Prin continuarea procedurii de programare on line, solicitantul este informat și este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu  privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulația a acestor date.
   De asemenea, soliciantul este informat și este de acord prin continuarea procedurii de programare on line cu prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor personale și protejarea confidențialității în sectorul  comunicațiilor electronice, modificată prin Directiva 2009/136/CE, în vederea bunei desfășurări a sistemului de rezervare on line având ca scop eficientizarea activității specifice pe linie de înmatriculări a autovehiculelor.
   Aceste prevederi au fost transpuse în legislația națională în Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările și completările ulterioare.
   Toate măsurile întreprinse au ca scop, așa cum a fost descris mai sus, crearea posibilității efectuării de rezervări de către orice persoană interesată, acordării de șanse egale și a unei concurențe loiale între solicitanți, în contextul în care furnizăm acest serviciu gratuit.           

Site map | Disclaimer
This web site uses Kentico CMS, the content management system for ASP.NET developers.